Gauri Ventilatie

Carotare si taiere beton armat

Gauri Ventilatie

Pentru executarea cat mai rapida a unei gauri in beton pentru aerisire/ventilatie va oferim pretul promotional de doar 250 lei. Pretul este valabil acum! Profitati de valabilitatea ofertei noastre. Avem cel mai mic pret de pe piata!

Pentru a beneficia de oferta noastra va punem la dispozitie o echipa de profesionisti si tehnologie avansata, clasa inalta pentru ca lucrarea dumneavoastra sa se execute intr-un timp de aproximativ 15-20 minute si cu cel mai mic pret de pe piata.

Datorita tehnologiei noi si a utilajelor performante pe care le detinem, lucrarea de gaurire pentru aerisire/ ventilatie se realizeaza rapid, fara vibratii, fara praf si cu un zgomot foarte redus.

Executam cu profesionalism toate gaurile in beton necesare unei locuinte in constructie sau in renovare, folosindu-ne de gama completa de scule de carotat si carote diamantate. Acest set este completat de un sistem format dintr-un aspirator si un dispozitiv captor care va asigura un mediu curat, fara praf si fara mizerie.

Efectuarea propriu-zisa a gaurii pentru aerisire/ventilatie se realizeaza cu ajutorul unui utilaj special si performant, dotat cu o carota diamantata, in functie de cerinta dumneavoastra. Gaura in beton se executa prin carotare umeda, fara vibratii si cu un nivel de zgomot foarte redus.

Gaurile pentru aerisire/ ventilatie isi gasesc utilitatea in camere sau spatii in care nu sunt geamuri sau ventilatoare. Pentru a proteja incaperea de umiditate, mucegai sau mirosuri neplacute se pot face gauri pentru aerisire care au rolul de a ventila incaperea. De asemenea gaurile de ventilare se pot face si in bucatarie, chiar daca exista montata hota de bucatarie. Aceasta ese necesar pentru transferul (inlocuirea) aerului extras de catre hota cu aer curat de afara.

Prin echipamentele specializate, dotarile performante, tehnologia avansata si echipa de lucru calificata oferim solutiile cele mai eficiente printr-o reducere substantiala a costurilor – DOAR 250 LEI, a timpului efectiv de lucru si a modalitatilor optimizate de executie.

Metoda noastra optimizata si utilajele de inalta calitate fac executia gaurii de aerisire/ ventilatie sa nu fisureze betonul iar decuparea zonei carotate sa se realizeze perfect, fara vibratii, iar zgomotul nu depaseste pe cel produs de un aspirator.

Pretul de doar 250 lei este disponibil acum! Profitati de oferta noastra si comanda dumneavoastra va fi executata in cel mai scurt timp!

Alte servicii pe care le oferim:

  • Găurire umedă, de străpungere în beton, pentru:
    – Conducte pentru instalaţii sanitare, de încălzire şi aer condiţionat;
    –  Conducte pentru alimentare cu apă şi pentru ape residuale;
    –  Deschideri pentru canale de cabluri;
  • Găurire pentru:

– Hota;

– Instalatie aer conditionat;

– Cos centrala termica;

– Canalizare;

– Ventilatie

– Instalatii sanitare;
–  Montarea ancorelor de diametru mare şi a barelor de armătură;
–  Instalarea balustradelor şi barierelor de protecţie;

–  Găuri pentru ţevi, conducte şi cabluri;
–  Deschideri pentru ventilaţii şi alte servicii;
–  Carotare fără vibraţii în tavane, pardoseli şi pereţi;
–  Extragere de epruvete de beton pentru teste;
–  Demolări

Contact: 0744 752 916 / carotare_beton@yahoo.com