Gauri Instalatii Sanitare

Carotare si taiere beton armat

Gauri Instalatii Sanitare

Cu experienta atat pe plan international, cat sipe plan national si o gama completa de echipamente profesionale de ultima aparitie putem aborda orice tip de carotare in beton. Avem expertiza si o gama profesionista completa de echipamente avansate pentru a executa gauri pentru instalatii sanitare.

Echipele noastre de specialisti executa carotari diamantate de diverse dimensiuni cu echipament performant la cele mai inalte standarde de calitate si preturi fara concurenta – doar 250 lei – cel mai mic de pe piata in momentul actual!

Executam perforari in pereti si plansee din beton armat pentru conducte si cabluri de instalatii sanitare carotare in beton pentru probe, decupaje in pereti si plansee in sistem gaura langa gaura, perforari pentru coloane de gaze, gauri pentru ancore, detectare pozitie armaturi in elemente beton armat, gauri pentru hote de bucatarie.

Fiecare lucrare de carotare in beton impune adoptarea unor  solutii personalizate, iar personalul nostru de spacialitate au disponibilitate garantata pentru a va raspunde cerintelor dumneavoastra cu oferta cat mai avantajoasa. In acest moment oferim cel mai mic pret de pe piata – de doar 250 lei.

Cele mai importante avantaje pe care le ofera sistemul avansat folosit de echipa noastra sunt o garantie ca veti aprecia serviciile pe care vi le oferim. Noile tehnologii cu taiere structuri de constructii utilizand scule diamantate sunt foarte avansate si cele mai noi in acest domeniu.

Utilitatea si importanta care ne-au determinat sa le folosim in prestarea serviciilor noastre consista in  faptul ca nu produc vibratii sau socuri in structura de rezistenta, au o precizie dimensionala ridicata a taierii, control dimensional al volumelor rezultate, durata mica de executie, nu se produce praf si zgomotul este foarte redus.

Tehnica  diamantata (carotare umeda) pentru executarea unei gauri profesionale in beton, caramida, BCA, piatra naturala care este executata la un nivel avansat asigura o atmosfera curata de lucru, fara zgomot si vibratii.

Metoda noastra optimizata si utilajele de inalta calitate fac executia gaurii pentru instalatii snitare sa nu fisureze betonul, iar decuparea zonei carotate sa se realizeze perfect, fara vibratii, iar zgomotul nu depaseste pe cel produs de un aspirator. 

Pretul de doar 250 lei este disponibil acum! Profitati de oferta noastra si comanda dumneavoastra va fi executata in cel mai scurt timp!

Alte servicii pe care le oferim:

Găurire umedă, de străpungere în beton, pentru:
–  Conducte pentru aer conditionat si de încălzire:
–  Conducte pentru alimentare cu apă şi pentru ape residuale;
–  Deschideri pentru canale de cabluri;

Găurire pentru:

– Hota;

– Instalatie aer conditionat;

– Cos centrala termica;

– Aerisire;

– Canalizare;

– Ventilatie;
–  Montarea ancorelor chimice de diametru mare şi a barelor de armătură;
–  Instalarea balustradelor şi barierelor de protecţie;

–  Găuri pentru ţevi, conducte şi cabluri;
–  Deschideri pentru ventilaţii şi alte servicii;
–  Deschideri executate prin timbrare;
–  Carotare fără vibraţii în tavane, pardoseli şi pereţi;
–  Extragere de epruvete de beton pentru teste;
–  Demolări

Contact: 0744 752 916 / carotare_beton@yahoo.com