Gauri Instalatii Electrice

Carotare si taiere beton armat

Gauri Instalatii Electrice

Executam gauri pentru instalatii electrice cu noile sisteme de carotare beton cu tehnica avansata si utilaje profesionale. Executia gaurilor pentru realizarea retelei electrice si a instalatiei electrice se poate realiza in pereti de beton, caramida sau BCA.

Pentru executarea cat mai rapida a unei gauri in beton pentru instalatii electrice va oferim pretul promotional de doar 250 lei. Pretul este valabil acum! Profitati de valabilitatea ofertei noastre. Avem cel mai mic pret de pe piata!

Pentru ca dispunem de cea mai noua tehnologie cu disc diamantat si suntem dotati cu utilaje performante, gaura in beton pentru instalatii electrice se efectueaza rapid, fara vibratii, fara praf si cu un zgomot foarte redus, mult mai silentios decat metodele traditionale.

Noul nostru sistem de carotare ne permite realizarea lucrarilor fara a necesita un sistem de prindere suplimentara.

Pentru ca avem cea mai buna echipa de specialisti, ei se vor ocupa de trasarea pe pereti a locurilor in care vor fi montate prizele, intrerupatoarele, sisteme electrice si cu ajutorul tehnicii de carotare diamantata, se va executa lucrarea intr-un mod eficient si curat, fara vibratii, fara zgomot sau vreun soc care sa afecteze structura de rezistenta.

Pentru ca folosim cea mai performanta tehnologie de carotare diamantata, prezenta armaturii nu mai prezinta un impediment.

Cele mai importante avantaje pe care le ofera sistemul avansat folosit de echipa noastra sunt o garantie ca veti aprecia serviciile pe care vi le oferim. Noile tehnologii cu taiere structuri de constructii utilizand scule diamantate sunt foarte avansate si cele mai noi in acest domeniu. Utilitatea si importanta care ne-au determinat sa le folosim in prestarea serviciilor noastre consista in  faptul ca nu produc vibratii sau socuri in structura de rezistenta, au o precizie dimensionala ridicata a taierii, control dimensional al volumelor rezultate, durata mica de executie, nu se produce praf si zgomotul este foarte redus.

Cu experienta pe plan international, cat si pe plan national si o gama completa de echipamente profesionale de ultima aparitie putem aborda orice tip de carotare in beton

Prin echipamentele specializate, dotarile performante, tehnologia avansata si echipa de lucru calificata oferim solutiile cele mai eficiente printr-o reducere substantiala a costurilor – DOAR 250 LEI, a timpului efectiv de lucru si a modalitatilor optimizate de executie.

Pretul de doar 250 lei este disponibil acum! Profitati de oferta noastra si comanda dumneavoastra va fi executata in cel mai scurt timp!

Alte servicii pe care le oferim:

  • Găurire umedă, de străpungere în beton, pentru:

–  Conducte pentru instalaţii sanitare, de încălzire şi aer condiţionat;
–  Conducte pentru alimentare cu apă şi pentru ape residuale;
–  Deschideri pentru canale de cabluri;

  • Găurire pentru:

– Hota;

– Instalatie aer conditionat;

– Cos centrala termica;

– Aerisire;

– Canalizare;

– Instalatii sanitare;
–  Montarea ancorelor chimice de diametru mare şi a barelor de armătură;
–  Instalarea balustradelor şi barierelor de protecţie;

–  Găuri pentru ţevi, conducte şi cabluri;
–  Deschideri pentru ventilaţii şi alte servicii;
–  Carotare fără vibraţii în tavane, pardoseli şi pereţi;
–  Extragere de epruvete de beton pentru teste;
–  Demolări

Contact: 0744 752 916 / carotare_beton@yahoo.com