Gauri Hota

Carotare si taiere beton armat

Gauri Hota

GAURA HOTA. CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA. RAPID. FARA VIBRATII. FARA MIZERIE. ZGOMOT REDUS. TEHNOLOGIE AVANSATA. ECHIPA DE PROFESIONISTI. OFERTA VALABILA ACUM! 

Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti si tehnologie avansata pentru ca lucrarea dumneavoastra sa se execute intr-un timp de aproximativ 15-20 minute si cu cel mai mic pret de pe piata – DOAR 250 LEI.

Datorita tehnologiei noi si a utilajelor performante pe care le detinem, lucrarea de gaurire pentru montarea hotei se realizeaza rapid, fara vibratii, fara praf si cu un zgomot foarte redus.

Executam cu profesionalism toate gaurile in beton necesare unei locuinte in constructie sau in renovare, folosindu-ne de gama completa de scule de carotat si carote diamantate. Acest set este completat de un sistem format dintr-un aspirator si un dispozitiv captor care va asigura un mediu curat, fara praf si fara mizerie.

Efectuarea propriu-zisa a gaurii pentru hota de bucatarie se realizeaza cu ajutorul unui utilaj special si performant, dotat cu o carota diamantata, cu un diametru cuprins intre 110-160 mm, in functie de cerinta dumneavoastra. Gaura in beton se executa prin carotare umeda, fara vibratii si cu un nivel de zgomot foarte redus.

Prin echipamentele specializate, dotarile performante, tehnologia avansata si echipa de lucru calificata oferim solutiile cele mai eficiente printr-o reducere substantiala a costurilor – DOAR 250 LEI, a timpului efectiv de lucru si a modalitatilor optimizate de executie.

Metoda noastra optimizata de gaurire in beton este necesara in momentul in care filtrele cu care este dotata hota nu mai sunt functionale sau nu indeplinesc exigentele dumneavoastra.  Prin utilajele de inalta calitate, gaura de hota executata nu fisureaza betonul si decupeaza perfect zona carotata.

Pretul de doar 250 lei este disponibil acum! Profitati de oferta noastra si comanda dumneavoastra va fi executata in cel mai scurt timp!

Alte servicii pe care le oferim:

 • Găurire umedă, de străpungere în beton, pentru:
  – Conducte pentru instalaţii sanitare, de încălzire şi aer condiţionat;
  –  Conducte pentru alimentare cu apă şi pentru ape reziduale;
  –  Deschideri pentru canale de cabluri;
 • Găurire pentru:

– Hota;

– Instalatie aer conditionat;

– Cos centrala termica;

– Aerisire;

– Canalizare;

– Ventilatie;

– Instalatii sanitare;
–  Montarea ancorelor chimice de diametru mare şi a barelor de armătură;
–  Instalarea balustradelor şi barierelor de protecţie;

–  Găuri pentru ţevi, conducte şi cabluri;
–  Deschideri pentru ventilaţii şi alte servicii;
–  Carotare fără vibraţii în tavane, pardoseli şi pereţi;
–  Extragere de epruvete de beton pentru teste;
–  Demolări.

GAURI HOTA CU SISTEM DE COLECTARE APA
 Experienta acumulata de-a lungul anilor de cand suntem prezenti pe piata internationala si pe cea din Romania, ne califica pentru lucrarile de gaurire in beton. Cu o echipa formata din oameni calificati si profesionisti in acest domeniu, precum si o tehnologie avansata si echipamente specializate, lucrarea dumneavoastra se executa intr-un timp de aproximativ 15-20 minute si cu cel mai mic pret de pe piata.

Datorita tehnologiei noi si a utilajelor performante pe care le detinem, lucrarea de gaurire pentru montarea hotei se realizeaza rapid, fara vibratii, praf si cu un zgomot foarte redus.

Executam cu profesionalism toate gaurile in beton necesare unei locuinte in constructie sau in renovare, folosindu-ne de gama completa de scule de carotat si carote diamantate. Acest set este completat de un sistem format dintr-un aspirator si un dispozitiv captator de apa care asigura un mediu curat, fara praf si fara mizerie pe tot timpul executarii carotarii in beton.

Carotarea dimantata a betonului cu sistem de colectare apa reprezinta un proces mult mai economic, eficient si cu o metoda avansata de curatare a punctului de lucru. Apa folosita la procesul de gaurire este colectata cu ajutorul unui sistem format dintr-un aspirator si un dispozitiv captor care va asigura un mediu curat, fara praf si fara mizerie.

Efectuarea propriu-zisa a gaurii pentru hota de bucatarie se realizeaza cu ajutorul unui utilaj special si performant, dotat cu o carota diamantata, cu un diametru cuprins intre 110-130 mm, in functie de cerinta dumneavoastra. Gaura in beton se executa prin carotare umeda, fara vibratii si cu un nivel de zgomot foarte redus.

Prin echipamentele specializate, dotarile performante, tehnologia avansata si echipa de lucru calificata oferim solutiile cele mai eficiente printr-o reducere substantiala a costurilor, a timpului efectiv de lucru si a modalitatilor optimizate de executie.

Profitati de oferta noastra valabila acum si comanda dumneavoastra va fi executata in cel mai scurt timp!

Alte servicii pe care le oferim:

 • Găurire umedă, de străpungere în beton, pentru:
  – Conducte pentru instalaţii sanitare, de încălzire şi aer condiţionat;
  –  Conducte pentru alimentare cu apă şi pentru ape residuale;
  –  Deschideri pentru canale de cabluri;
 • Găurire pentru:

– Hota;

– Instalatie aer conditionat;

– Cos centrala termica;

– Aerisire;

– Canalizare;

– Ventilatie;

– Instalatii sanitare;
–  Montarea ancorelor chimice de diametru mare şi a barelor de armătură;
–  Instalarea balustradelor şi barierelor de protecţie;

–  Găuri pentru ţevi, conducte şi cabluri;
–  Deschideri pentru ventilaţii şi alte servicii;
–  Carotare fără vibraţii în tavane, pardoseli şi pereţi;
–  Extragere de epruvete de beton pentru teste;
–  Demolări.

Contact : 0744 752 916 / carotare_beton@yahoo.com