Gauri Centrala Termica

Carotare si taiere beton armat

Gauri Centrala Termica

Pentru executarea unei gauri in beton cu scopul instalarii unei centrale termice va punem la dispozitie o echipa de profesionisti si tehnologie avansata pentru ca lucrarea dumneavoastra sa se execute intr-un timp de aproximativ 15-20 minute si cu cel mai mic pret de pe piataDOAR 250 LEI.

Pentru ca dispunem de cea mai noua tehnologie cu disc diamantat si suntem dotati cu utilaje performante, gaura in beton pentru montarea centralei termice se efectueaza rapid, fara vibratii, fara praf si cu un zgomot foarte redusnu mai puternic decat cel produs de un aspirator.

Procesul de gaurire prin carotare folosit de echipele noastre este mult mai eficient decat cele folosite pana in prezent. Marginile bine conturate ale carotei decupeaza perfect zona carotata si nu permit fisurarea betonului din jurul gaurii executate.

Prin tehnicile noi utilizate, carotarea in beton nu produce vibratii si taie armatura din zid.

O alta tehnica avansata pe care o folosim in executarea gaurilor in beton pentru montarea unei centrale termice este utilizarea apei in procesul de carotare. Carotarea umeda nu produce praf si asigura un spatiu de lucru curat, lipsit de murdarie sau reziduri.

Executam cu profesionalism gauri in beton necesare pentru instalarea si montarea unei centrale termice. Executarea unei carotari in beton se realizeaza folosind cea mai noua si avansata gama completa de scule de carotat si carote diamantate.

Gaura pentru montarea unei centrale termice se executa folosind instrumente specializate prin care se iau in calcul si gaura de aerisire (evacuare) impotriva acumularii de noxe si gaze, conditie necesara pentru aprobarea proiectului si pentru autorizarea de punere in functiune a centralei.

Personalul nostru autorizat si calificat pentru astfel de lucrari va realiza masuratorile necesare si va face recomandarile pentru carotarea betonului in functie de ceea ce se impune in situatia dumneavoastra – spatiu, respectiv suprafata vitrata pe care o detine incaperea in care urmeaza a se monta centrala termica.

Executam cu profesionalism toate gaurile in beton necesare unei locuinte in constructie sau in renovare, folosindu-ne de gama completa de scule de carotat si carote diamantate.

Prin echipamentele specializate, dotarile performante, tehnologia avansata si echipa de lucru calificata oferim solutiile cele mai eficiente printr-o reducere substantiala a costurilor – DOAR 250 LEI, a timpului efectiv de lucru si a modalitatilor optimizate de executie.

Pretul de doar 250 lei este disponibil acum! Profitati de oferta noastra si comanda dumneavoastra va fi executata in cel mai scurt timp!

Alte servicii pe care le oferim:

Găurire umedă, de străpungere în beton, pentru:
–  Conducte pentru instalaţii sanitare, de încălzire şi aer condiţionat;
–  Conducte pentru alimentare cu apă şi pentru ape residuale;
–  Deschideri pentru canale de cabluri;

Găurire pentru:

– Hota;

– Instalatie aer conditionat;

– Aerisire;

– Canalizare;

– Ventilatie

– Instalatii sanitare;
–  Montarea ancorelor chimice de diametru mare şi a barelor de armătură;
–  Instalarea balustradelor şi barierelor de protecţie;

–  Găuri pentru ţevi, conducte şi cabluri;
–  Deschideri pentru ventilaţii şi alte servicii;
–  Carotare fără vibraţii în tavane, pardoseli şi pereţi;
–  Extragere de epruvete de beton pentru teste;
–  Demolări

Contact : 0744 752 916 / carotare_beton@yahoo.com