Decupari Usi

Carotare si taiere beton armat

Decupari Usi

Executam decuparea de usi in beton armat la preturi avantajoase!

Garantam cel mai mic pret de pe piata care vine la pachet impreuna cu o executie ireprosabila, cele mai performante echipamente, tehnologie avansata si specialisti in domeniul decuparilor in beton armat.

Efectuarea de goluri de usi in beton sau alte structuri ( BCA, caramida, zidarie ) se poate realiza prin metoda carotarii sau metoda taierii. Folosind cea mai noua tehnologie de taiere umeda cu disc diamantat, decuparea se executa cu ajutorul unor echipamente performante care sunt adaptabile pentru taierea elementelor de beton sau zidarie.

Noua metoda de carotare si masinariile cu care suntem dotati ne permit

sectionarea aproape oricarui tip de structura, acolo unde masinile de taiat conventionale nu au acces. Totodata, tehnica diamantata pe care o folosim inlocuieste sistemele primitive si distructive de modificare structurala cum ar fi ciocanele pneumatice sau hidraulice.

Pentru ca procesul de decupare a unei usi difera de la situatie la situatie este necesar sa individualizam ofertele de preturi pentru fiecare comanda intrata.

In acest sens, asteptam sa ne contactati la numarul de telefon: 0744 752 916 sau prin email carotare_beton@yahoo.com pentru o oferta personalizata, cu un pret cat mai mic, care se negociaza in functie de complexitatea lucrarii.

Tehnologia noua si utilajele performante pe care le detinem, ne permit ca decuparea usii sa se realizeaze rapid, fara vibratii, praf si cu un zgomot foarte redus. Profitati de oferta noastra valabila acum si comanda dumneavoastra va fi executata in cel mai scurt timp!