Decupari Santuri pentru Cabluri

Carotare si taiere beton armat

Decupari Santuri pentru Cabluri

Cu un pret fara concurenta executam decupari santuri in beton rapid, fara praf, fara vibratii, fara zgomot si cu promptitudine, seriozitate si profesionalism.

Cu specialisti calificati, utilaje de inalta calitate si echipamente avansate, utilizam cea mai noua tehnologie diamantata cu disc sau fir in efectuarea de santuri in beton pentru instalatii sanitare, pentru instalatii electrice, instalatii termice si climatizare.

Decuparea santurilor in beton se poate realiza la adancimi si latimi mari, in functie de cerintele lucrarii si se executa cu ajutorul celei mai noi si avansate tehnologii diamantate de taiere a betonului.

Datorita tehnologiei noi si a utilajelor performante pe care le detinem, lucrarea de decupare santuri in beton se realizeaza rapid, fara vibratii, fara praf si cu un zgomot foarte redus. Aceasta tehnologie de carotare este completata de un sistem format dintr-un aspirator si un dispozitiv captor adaptat pentru astfel de lucrari, care va asigura un mediu curat, fara praf si fara mizerie.

Executate prin decupare diamantata, santurile pentru instalatii sanitare se folosesc atat la ingroparea unor tevi de scurgere, cat si pentru ascunderea in zid a unor tevi de alimentare cu apa.

Executate prin decupare diamantata a betonului la o adancime si latime de 1-5 cm in functie de cerintele lucrarii, santurile in beton pentru instalatii electrice servesc la ascunderea in  pardoseala sau zid a diverselor circuite electrice ale unor instalatii electrice.

Realizate prin decupare diamantata a betonului, santurile pentru instalatii termice si de climatizare se folosesc la ascunderea tevilor prin care circula agentul termic intre elementele instalatiei.

Metoda noastra optimizata si utilajele de inalta calitate fac executia decuparilor sa nu fisureze betonul, iar decuparea zonei carotate sa se realizeze perfect, fara vibratii, iar zgomotul nu depaseste pe cel produs de un aspirator.

Personalul nostru calificat pentru astfel de lucrari va realiza masuratorile necesare si va face recomandarile pentru decuparea betonului in functie de ceea ce se impune in situatia dumneavoastra.

Pentru obtinerea unei oferte personalizate asteptam comanda dumneavoastra la numarul de telefon 0744 752 916 sau prin email carotare_beton@yahoo.com !

Profitati de oferta noastra si comanda dumneavoastra va fi executata in cel mai scurt timp!