Decupari Ferestre

Carotare si taiere beton armat

Decupari Ferestre

Firma noastra realizeaza decupaje ferestre folosind cea mai avansata tehnologie de taiere beton armat dotata cu discurile diamantate cu racire prin apa. Este un pret promotional si garantat cel mai mic de pe piata. Oferta promotionala este valabila acum!

Principalul avantaj care ne-a determinat sa folosim noua tehnologie cu disc diamantat in executarile noastre il constituie faptul ca decuparea betonului se realizeaza rapid, fara vibratii si cu un nivel foarte mic de zgomot. De asemenea, taierea se face fara praf si intr-un timp relativ scurt, asigurandu-se un spatiu de lucru curat, lipsit de murdarie sau reziduri.

Efectuarea de goluri de ferestre in beton sau alte armaturi se poate realiza prin metoda carotarii sau metoda taierii. Folosind cea mai noua tehnologie de taiere umeda cu disc diamantat, decuparea se executa cu ajutorul unor echipamente performante care sunt adaptabile pentru taierea elementelor de beton sau zidarie.

Noua metoda de carotare si masinariile cu care suntem dotati ne permit sectionarea  oricarui tip de structura, acolo unde masinile de taiat conventionale nu au acces. Totodata, tehnica diamantata pe care o folosim inlocuieste sistemele primitive si distructive de modificare structurala cum ar fi ciocanele pneumatice sau  hidraulice.

Pentru ca procesul de decupare a unei ferestre difera de la situatie la situatie este necesar sa individualizam ofertele de preturi pentru fiecare comanda intrata. In acest sens, asteptam sa ne contactati la numarul de telefon: 0744 752 916 sau prin email carotare_beton@yahoo.com pentru o oferta personalizata, cu un pret cat mai mic, care se negociaza in functie de complexitatea lucrarii.

Pentru ca stim ca raportul calitate-pret este o variabila importanta, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o oferta avantajoasa si cele mai mici preturi disponibile acum!

Tehnologia noua si utilajele performante pe care le detinem, ne permit ca decuparea usii sa se realizeaze rapid, fara vibratii, praf si cu un zgomot foarte redus. Profitati de oferta noastra valabila acum si comanda dumneavoastra va fi executata in cel mai scurt timp!