Decupari Beton

Carotare si taiere beton armat

Decupari Beton

Cu echipamente profesionale de ultima generatie si un personal calificat,  va garantam o executie rapida pentru ca folosim cea mai noua tehnologie bazata pe taierea umeda cu disc diamantat sau fir diamantat care asigura un finisaj neted si lipsit de praful lasat in urma interventiei.

Compania noastra este consolidata din echipe de profesionisti si specialisti in domeniu, cu o experienta de peste 18 ani pe piata internationala si peste 10 ani pe piata din Romania in executarea lucrarilor de decupare cu disc si fir diamantat.

Pentru ca multumirea clientilor este o prioritate pentru noi, va garantam cel mai mic pret de pe piata, la standard profesional, intr-un mod executat rapid si lipsit de zgomot sau praf.

 

Executam cu profesionalism toate decuparile in beton  necesare unei locuinte in constructie sau in renovare, folosind o  gama completa de scule pentru taierea cu tehnica diamantata.

Pentru o oferta personalizata si un pret negociabil va stam la dispozitie la numarul : 0744 752 916 sau la adresa de email carotare_beton@yahoo.com . Odata preluata comanda dumneavoastra, ne angajam  sa va oferim cea mai avantajoasa oferta.

Suntem constienti ca raportul calitate-pret este o variabila importanta, de aceea venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o oferta avantajoasa si cele mai mici preturi disponibile acum !